Rólunk

„Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne.”
(Avildi Szent Teréz)

Dr. Kovalenko Marina ebben a szellemben hozta létre a Kovalenko® Klinikát 2010-ben, amely azóta is az egyedi, Kovalenko® módszert alkalmazza, évente újabb és újabb technikákkal gazdagítva palettánkat. A szabadalmaztatott egészségterápia mára több ezer ember életét változtatta meg . Kovalenko Doktornő személyesen oktatta a nálunk dolgozó kollégákat, a tökéletes terápiás eredmények érdekében.

A Kovalenko® Klinikán – Sopronban és Budapesten egyaránt -, az az eltökélt célunk, hogy a hozzánk fordulóknak szakmai segítségünkkel, és több évtizedes tapasztalatunkkal nem csak megőrizzük egészségét, hanem segítsünk megtanítani szervezetének működésére, akár önkorrekciójára, valamint a teljes életminőség javítása, és jó állapotának megőrzése. 

Legtöbben akkor fordulnak hozzánk, amikor panaszuk van, egy folyamatosan fennálló fájdalom (például derékfájás), sérülés vagy belső szervi panaszok nyomán keresnek gyógymódot. A Kovalenko®-módszer alkalmazásával a gyógyulási idő csökken, gyógyszermentesen, úgy tudunk hozzátenni egészségéért, hogy a probléma valódi, mély, teljes testre kiható okát megkeresve állítjuk össze terápiánkat.

Tisztelt Pácienseink !

Értesítjük, hogy budapesti KovalenkoKlinika előreláthatólag 2021 második feléig zárva tart!
Újranyitásunkról Kovalenko Klinika Facebook oldalán értesítjük minden kedves Páciensünket!
 
A kezeléseket Selmeci Anikó soproni kolléganőnk 9400 Sopron, Deákkúti út 16. cím alatt +36709446565 telefonszámon történő előzetes egyeztetés után  továbbra is vállalja.
 
Soproni KovalenkoKlinikán több, mint 5 éves munkája során  visceralis manipulációt, cranialis és állkapocs korrekciót, pszichosomatikus esetekben kineziológiai módszereket, “agy-formatálást” alkalmaz.
 
Igény esetén havi szintű budapesti rendelést is megszervezhetünk! Erre +36709446565-ös számon várjuk jelentkezését!
 
Változatlanul lehetőség van az  online konzultációra, a fizetési lehetőségek részleteit info@kovalenkoklinika.hu  sopron@kovalenkoklinika.hu  címre írt emailben megismerheti.
 
Tisztelettel:
Dr Kovalenko Marina