Rólunk

„Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne.”
(Avildi Szent Teréz)

Dr. Kovalenko Marina ebben a szellemben hozta létre a Kovalenko® Klinikát 2010-ben, amely azóta is az egyedi, Kovalenko® módszert alkalmazza, évente újabb és újabb technikákkal gazdagítva palettánkat. A szabadalmaztatott egészségterápia mára több ezer ember életét változtatta meg . Kovalenko Doktornő személyesen oktatta a nálunk dolgozó kollégákat, a tökéletes terápiás eredmények érdekében.

A Kovalenko® Klinikán – Sopronban és Budapesten egyaránt -, az az eltökélt célunk, hogy a hozzánk fordulóknak szakmai segítségünkkel, és több évtizedes tapasztalatunkkal nem csak megőrizzük egészségét, hanem segítsünk megtanítani szervezetének működésére, akár önkorrekciójára, valamint a teljes életminőség javítása, és jó állapotának megőrzése. 

Legtöbben akkor fordulnak hozzánk, amikor panaszuk van, egy folyamatosan fennálló fájdalom (például derékfájás), sérülés vagy belső szervi panaszok nyomán keresnek gyógymódot. A Kovalenko®-módszer alkalmazásával a gyógyulási idő csökken, gyógyszermentesen, úgy tudunk hozzátenni egészségéért, hogy a probléma valódi, mély, teljes testre kiható okát megkeresve állítjuk össze terápiánkat.