Autoimmunitás

Az autoimmun betegségek kialakulási okai a mai napig nem teljesen tisztázottak.

Mindegyikben azonban közös, hogy a szervezet külső vagy belső stressz /vírusinfekció, gyulladás stb / hatására elveszíti a saját sejteket felismerő készségét és önmaga ellen ellenanyagokat képez. Ezek további gyulladásokat generálnak, mérgezve az egész szervezetet.

Bár a módszerünk sem képes ezt a folyamatot véglegesen megszüntetni, 3 dolgot mégis tehetünk:


1. a keringés javításával csökkentjük a gyulladt anyagcsere végtermékek szervezetben való lerakodását, ezzel rövidítve a “károsító időt”

2. a kiválasztó szervrendszerünk működési kapacitásának javításával növelhetjük az egységnyi idő alatt kiürülő molekulák számát. Ezzel csökkentjük a rombolási folyamatokat 

3. immunrendszeri gócok felszámolásával lehetővé válhat a szervezet öngyógyító mechanizmusainak erősítése.

Több energia jut a regenerálódó folyamatokra, pozitív egyensúly alakulhat ki az immunrendszer és szervezet többi része között.

Tisztelt Pácienseink !

Értesítjük, hogy budapesti KovalenkoKlinika előreláthatólag 2021 második feléig zárva tart!
Újranyitásunkról Kovalenko Klinika Facebook oldalán értesítjük minden kedves Páciensünket!
 
A kezeléseket Selmeci Anikó soproni kolléganőnk 9400 Sopron, Deákkúti út 16. cím alatt +36709446565 telefonszámon történő előzetes egyeztetés után  továbbra is vállalja.
 
Soproni KovalenkoKlinikán több, mint 5 éves munkája során  visceralis manipulációt, cranialis és állkapocs korrekciót, pszichosomatikus esetekben kineziológiai módszereket, “agy-formatálást” alkalmaz.
 
Igény esetén havi szintű budapesti rendelést is megszervezhetünk! Erre +36709446565-ös számon várjuk jelentkezését!
 
Változatlanul lehetőség van az  online konzultációra, a fizetési lehetőségek részleteit info@kovalenkoklinika.hu  sopron@kovalenkoklinika.hu  címre írt emailben megismerheti.
 
Tisztelettel:
Dr Kovalenko Marina