Bejelentkezés

ELSŐ TALÁLKOZÁS

A bejelentkezést követően egy teljes körű diagnosztika veszi kezdetét, akkor is, ha előzetesen tudjuk, hogy mivel jelentkezett a páciens. Azt szeretnénk, ha úgy távozna a kezeléseket követően, hogy fájdalma megszűnik és nyugodtabban, boldogabban tudja folytatni életét. Sportolóknak, idősebbeknek, fiataloknak és „átlagos” életet élőknek egyaránt fontos az egészsége és az, hogy gyógyszer/műtét nélkül őrizhessék meg azt minél tovább. 

A kezeléseink menüpont alatt részletesen leírjuk mi történik, így érdemes már bejelentkezés előtt elolvasnia.

A BEJELENTKEZÉS MENETE

  1. Kérjük, hogy először olvassa el Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és Általános Szerződési Feltéleinket. A személyes találkozó alkalmával a klinikán fogjuk kérni, hogy ennek elfogadását aláírásával is igazolja.
  2. Töltse le a kezelési adatlapot és töltse ki a lent található jelentkezési űrlapot. Ezzel meggyorsítja a jelentkezés folyamatát.
  3. A bejelentkezés érvényesítéséhez hívja fel nyitvatartási időben a Klinikánkat és egyeztessen kollégáinkkal a megfelelő időpontról.
  4. A GDPR személyes adatok védelmét szolgáló törvény értelmében a leleteket csak saját felelősségre,  jelszóval védve küldhetik el.
    Az online lelet értelmezés és véleményezés díja 12000 Ft, amit recepciónkon számla ellenében ki tudnak egyenlíteni.
     

Tisztelt Pácienseink !

Értesítjük, hogy budapesti KovalenkoKlinika előreláthatólag 2021 második feléig zárva tart!
Újranyitásunkról Kovalenko Klinika Facebook oldalán értesítjük minden kedves Páciensünket!
 
A kezeléseket Selmeci Anikó soproni kolléganőnk 9400 Sopron, Deákkúti út 16. cím alatt +36709446565 telefonszámon történő előzetes egyeztetés után  továbbra is vállalja.
 
Soproni KovalenkoKlinikán több, mint 5 éves munkája során  visceralis manipulációt, cranialis és állkapocs korrekciót, pszichosomatikus esetekben kineziológiai módszereket, “agy-formatálást” alkalmaz.
 
Igény esetén havi szintű budapesti rendelést is megszervezhetünk! Erre +36709446565-ös számon várjuk jelentkezését!
 
Változatlanul lehetőség van az  online konzultációra, a fizetési lehetőségek részleteit info@kovalenkoklinika.hu  sopron@kovalenkoklinika.hu  címre írt emailben megismerheti.
 
Tisztelettel:
Dr Kovalenko Marina