Adatvédelmi nyilatkozat

KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.) elkötelezett az Ön által velünk megosztani kívánt személyes adatok védelme iránt. A jelen adatvédelmi nyilatkozat elmagyarázza a KovalenkoKlinika® adatlapjának kitöltésével, Ön beleegyezését adja a jelen adatvédelmi nyilatkozatban leírt adatgyűjtési és használati módszerekhez.

Az Ön személyes adatainak gyűjtése

KovalenkoKlinika® ( Marininvest Kft) kérhet Öntől olyan számunkra fontos adatokat, amelyek személyazonosságát igazolják és lehetővé teszi számunkra az Önnel való kapcsolattartást. A kért személyes adatok tartalmazhatják az Ön nevét, születési adatait, lakcímét, foglalkozását, munkájának jellegét, e-mail címét, telefonszámát. 

Az Ön személyes adatainak használata

  • A KovalenkoKlinika® ( Marininvest Kft) által gyűjtött személyes adatait a következő módokon használhatjuk fel:
  • még hatékonyabb ügyfélszolgálat biztosításához;
  • az Adatlap fejlesztéséhez;
  • a KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.) szolgáltatásaira vonatkozó fejlesztésekhez;
  • az Adatlap  kezelhetőségének megkönnyítéséhez az információk ismételt megadásának kiküszöbölésével, illetve az Adatlap  az Ön igényeinek és érdeklődésének megfelelő testre szabásával;
  • a KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft-vel) való kapcsolattartás tapasztalatának egységesítéséhez
  • az Ön által használt szolgáltatással kapcsolatos fontos információk szolgáltatásához,

Az Ön Személyes adatai feletti rendelkezési jog

A jelen tájékoztatóban leírt kivételektől eltekintve az Ön által az Adatlapon  megadott személyes információkat a KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.)nem osztja meg harmadik féllel az Ön engedélye nélkül. Az alábbi szakaszban leírtak értelmében személyes adataihoz Ön rendelkezik hozzáférési jogokkal, és Ön hoz döntést azzal kapcsolatban, hogy hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot. 

Az Ön Személyes adatainak biztonsága

A KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.) kötelezi magát az Ön személyes adatai biztonságának védelmére. A KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.) változatos biztonsági technológiákkal és eljárásokkal védi az Ön személyes adatainak biztonságát a jogosulatlan hozzáférés, használat vagy közzététel megakadályozására. Például a KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.) a személyes adatokat ellenőrzött körülmények között elhelyezett, korlátozottan hozzáférhető számítógépes szervereken tárolja.

Az Adatvédelmi nyilatkozat végrehajtása

A nyilatkozatot érintő kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot a KovalenkoKlinika®-val (Marininvest Kft).

Jelen Nyilatkozatra vonatkozó módosítások

A KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.) időnként frissítheti ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, jelen adatvédelmi nyilatkozat lényeges változásairól a Honlap nyitó oldalán elhelyezett értesítés, vagy egy közvetlenül Önnek küldött üzenet révén tájékoztatja Önt. Emiatt javasoljuk, hogy időnként olvassa újra ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy naprakész maradhasson személyes adatainak gyűjtéséről és védelméről. A szolgáltatások folytatólagos használata azt jelenti, hogy Ön egyetért a jelen adatvédelmi nyilatkozattal és annak összes frissítéseivel.

Kapcsolatfelvételi adatok

A KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.) szívesen veszi jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos megjegyzéseit. Amennyiben úgy gondolja, hogy ezen adatvédelmi nyilatkozat nem lett betartva, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy postai úton a lent megadott címen, és a  KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft) minden üzletileg ésszerű lépést meg fog tenni a probléma orvoslására. 

KovalenkoKlinika® (Marininvest Kft.)
1126 Budapest, Királyhágó utca 2. Fsz 1.
adószám: 14439887-1-42
cégjegyzékszám: 01-09-903964

Tisztelt Pácienseink !

Értesítjük, hogy budapesti KovalenkoKlinika előreláthatólag 2021 második feléig zárva tart!
Újranyitásunkról Kovalenko Klinika Facebook oldalán értesítjük minden kedves Páciensünket!
 
A kezeléseket Selmeci Anikó soproni kolléganőnk 9400 Sopron, Deákkúti út 16. cím alatt +36709446565 telefonszámon történő előzetes egyeztetés után  továbbra is vállalja.
 
Soproni KovalenkoKlinikán több, mint 5 éves munkája során  visceralis manipulációt, cranialis és állkapocs korrekciót, pszichosomatikus esetekben kineziológiai módszereket, “agy-formatálást” alkalmaz.
 
Igény esetén havi szintű budapesti rendelést is megszervezhetünk! Erre +36709446565-ös számon várjuk jelentkezését!
 
Változatlanul lehetőség van az  online konzultációra, a fizetési lehetőségek részleteit info@kovalenkoklinika.hu  sopron@kovalenkoklinika.hu  címre írt emailben megismerheti.
 
Tisztelettel:
Dr Kovalenko Marina