Sparkle up
Your life!
1126 Budapest,
Királyhágó utca 2.
+36-20 3788-799
info@kovalenkoklinika.hu
9400 Sopron,
Deákkúti út 16.
+36-70 9446-565
sopron@kovalenkoklinika.hu

Módszer licence

10 éves gyakorlattal és több mint 5000 mozgásszervi beteg kezelési tapasztalatával állunk rendelkezésre

A mozgásszervi megbetegedések okozta fájdalom komoly egyéni és társadalmi problémát jelent, ennek a kezelésével foglalkozik a Kovalenko®Klinika. Célunk, hogy a „nyugati gyógyászat” nyújtotta diagnosztikus eljárásokra támaszkodva alkalmazzuk az egyén számára legmegfelelőbb alternatív terápiás módszereket, ezekkel komplexen érhetjük el a beteg életminőségének a javulását.

Mottónk: „Nem elegendő tünetileg „elfedni, elnyomni” a fájdalmat, hanem meg kell találni a kiváltó okot és azt megszüntetve érni el a fájdalommentes életet.”

Ezért fejlesztette ki és védte le Kovalenko doktornő a Kovalenko® – módszert, ami a csontok- izmok és kötőszövetek szintjén egyaránt fedi fel és kezeli a problémák kiváltó okát, góckutatást és belgyógyászati problámák mozgásszervi eltérésekkel kapcsolatos megbetegedésekre, egyes pszichosomatikus dysfunkciókra  is megoldást kínál, ami a lehető legkomplexebb kezelést biztosítja.

A teljes siker eléréséhez szükségünk van a beteg együttműködésére. A rendszeresen végzett , egyénre szabott speciális tornagyakorlatokkal az önkarbantartást , önkorrekciót szeretnénk elérni.

Amikor valaki tünetmentessé válik és hosszútávon rendszeresen végzi ezeket a gyakorlatokat, elegendő évente 1-2-szer kontrollra jönnie.

Az alkalmazott gyulladáscsökkentő és méregtelenítő eljárásokkal mellékhatásmentesen igyekszünk jobb általános állapotot és közérzetet elérni.


Aktuális

Aktuális

Csatlakozzon, legyen naprakész!

Copyright 2018, Kovalenko Klinika