Sparkle up
Your life!
1126 Budapest,
Királyhágó utca 2.
+36-20 3788-799
info@kovalenkoklinika.hu
9400 Sopron,
Deákkúti út 16.
+36-70 9446-565
sopron@kovalenkoklinika.hu

Kezelés menete

Kezelés menete és további tudnivalók

 

Mi a kezelés menete?

Az első találkozásnál a probléma és ennek előzményei kerülnek megbeszélésre. Szükség lehet korábbi orvosi leletekre vagy további vizsgálatokra is. Ezt manuális diagnosztika követi, a talált eltérések megbeszélése és a szóba jövő kezelési lehetőségek átbeszélése. A kezelés 20-25 percig tart. A kezelésre adott válaszreakció alapján kerülnek kiválasztásra a használt technikák, majd javaslatot teszünk otthon végezhető kúrákra és/vagy gyakorlatokra.

 

Hogy zajlanak a kezelések?

Az első terápia során felállítjuk a diagnózisunkat lágy technikák szempontjait figyelembe véve, feltérképezzük a megoldandó blokkokat és felmérjük a szervezet válaszreakcióját. A páciens egyes esetekben bizsergést, pulzálást, bélműködési hangokat tapasztalhat, mások csak otthon érzett fáradtság, vagy kedélyváltozás formájában érzékelik a szervezetben elindított változásokat. A kezelés utáni 2.-3. napon előfordulhatnak enyhe diskomfort érzetek, fájdalmak, amelyek a gyógyulási folyamat pozitív velejárói és jelzik, hogy jó irányban haladunk, és a szervezet megfelelően reagál.

 

Mennyi kezelésre lesz szükségem?

Általános esetben 3-5 kezelés elegendő, hogy hosszabb távon enyhítsünk problémáin. Az első 3 kezelést hetente végezzük, továbbiakat elegendő 2 hetente megismételni.

 

 


Aktuális

Aktuális

Csatlakozzon, legyen naprakész!

Copyright 2018, Kovalenko Klinika