Sparkle up
Your life!
1126 Budapest,
Királyhágó utca 2.
+36-20 3788-799
info@kovalenkoklinika.hu
9400 Sopron,
Deákkúti út 16.
+36-70 9446-565
sopron@kovalenkoklinika.hu

Időpont módosítása/lemondása/késés

Kedves Vendégeink!

Az időben le nem mondott időpontok nem csak elveszik az akut betegektől a gyógyulás lehetőségét, de saját várakozási idejüket is jelentősen meghosszabbítják. A megrendelt szolgáltatás díja mindenkor kiszámlázásra kerül!

Betegtársaikra való tekintettel előre is köszönjük megértésüket!

Időpont módosítása, időpont lemondása:

Ha az Önnek fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni, szíveskedjen időben jelezni! Mivel ezt az időpontot bizonyára szívesen igénybe venné valaki más. Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás/ időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges (kizárólag telefonon)  figyelembe véve a nyitva tartást. Hétfői kezelések lemondását előző hét péntek 17-óráig tudjuk elfogadni. Az időpont módosítása/ lemondása is a visszaigazolással érvényes.

Késés esetén:

Kérjük az Önnek fenntartott időpontra érkezzen pontosan! Ha elkésik, és emiatt a kezelése nem kezdődik meg az előre megbeszélt időpontban akkor a késés ideje az Ön kezelésének idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ha a késése olyan mértékű, hogy nem teszi lehetővé a kezelés elvégzését, abban az esetben az alkalom elveszik és rendelkezésre állási díjat számolunk fel. A következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha a 5.000 Ft rendelkezésre állási díjat megfizette.

24 órán belüli lemondás/ időpont módosítás:

24 órán belüli lemondás esetén a teljes kezelés árát meg kell téríteni!

Rendelkezésre állási díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha Ön az Önnek fenntartott időpontban kezelésre alkalmatlan állapotban jelenik meg (lásd: kontraindikációk, ellenjavallatok). A következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha a korábbi rendelkezésre állási díjat 5.000,- Ft megfizette.

Megbeszélt időpontra megjelenés elmulasztása:

Ha Ön előzetesen a lefoglalt időpontját elfelejtette lemondani és arra az időpontra elmulasztott megjelenni, akkor a kezelés teljes árát ki kell fizetni! Következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha ez az összeg kiegyenlítésre került!

 

 

 


Aktuális

Aktuális

Csatlakozzon, legyen naprakész!

Copyright 2018, Kovalenko Klinika