Sparkle up
Your life!
1126 Budapest,
Királyhágó utca 2.
+36-20 3788-799
info@kovalenkoklinika.hu
9400 Sopron,
Deákkúti út 16.
+36-70 9446-565
sopron@kovalenkoklinika.hu

Fájdalommentesség Lágy technikával

Kovalenko®Klinika Sopronban is

A KovalenkoKlinikán, olyan lágy kezelési technikákkal dolgozunk, melyek a szervezet természetes önregeneráló készségét aktivizálják.

Ezeket a módszereket Budapesten már több éve sikeresen alkalmazzuk, 2013 óta pedig Sopronban megnyílt rendelőnkben is. Terapeutáink különböző kezeléseket alkalmaznak a KOVALENKO MÓDSZER részeként Craniosacralis-, és visceralis technika mellett Kineziológiát és méregtelenítő Nyirok Drainage-t is végeznek.
A terápia során lágy fogások segítségével - melyek egyfajta manuális kezelési forma - azon blokkok oldása történik, melyek a szervek normál működését gátolják.
Már pár alkalom után is a tünetek enyhülnek vagy meg is szűnnek. Így a szervezet harmonikus egyensúlya visszaáll, és az újra visszakapja a természetes öngyógyító képességét.

 A hanyag, rossz tartás esetén un. Rapid Training-et fejlesztettünk ki, ami a kevésbé aktív izomrostokat ismét munkába állítja.

Az első Kovalenko®Klinikát Budapesten 2010-ben hozta létre dr. Kovalenko Marina, aki háziorvos, manuál terapeuta, hagyományos kínai akupunktőr. Klinikánk munkatársai a világ különböző részein sajátították el tudásukat:

 

Klinikánkon alkalmazott technikák:


Aktuális

Aktuális

Csatlakozzon, legyen naprakész!

Copyright 2018, Kovalenko Klinika