Sparkle up
Your life!
1126 Budapest,
Királyhágó utca 2.
+36-20 3788-799
info@kovalenkoklinika.hu
9400 Sopron,
Deákkúti út 16.
+36-70 9446-565
sopron@kovalenkoklinika.hu

Bejelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

Bejelentkezés menete:

Bejelentkezésével Ön automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket:

Vendégeinket telefonon történő előzetes időpont egyeztetés (bejelentkezés) után tudjuk fogadni. Sms-ben történő bejelentkezésre/lemondásra/módosításra nincs lehetőség. Az időpont foglalása a visszaigazolással érvényes. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges (kizárólag telefonon H-P: 10-17 óráig). Az időpont módosítása/lemondása is a visszaigazolással érvényes. Hétfői kezelések lemondását péntek 17 óráig tudjuk elfogadni. 

 

Mit kell tudnom a Kovalenko Klinika első személyes felkeresése előtt?

A kezelés 20-25 percet vesz igénybe, az esetek súlyosságának előre nem feltérképezhetősége miatt kisebb csúszások adódhatnak. Türelmüket előre is köszönjük.

A kapcsolatfelvétel első lépése az általános szerződési feltételek /ÁSZF/ és a Házirend elolvasása az adminisztrációs teendők gördülékenyebb intézése érdekében .

Diagnosztikára bejelentkezni telefonon +36 20 3 788 799 (Budapest), +3670/944 65 65 (Sopron) vagy személyesen lehet.

Az első állapotfelmérést Dr. Kovalenko Marina vagy helyettese végzi.

Az első találkozásnál  a diagnosztikára helyezzük a hangsúlyt. Célunk, hogy az Ön idejét teljes egészében az Ön kezelésére fordítsuk. Ennek érdekében a  KIinikán végzett kezelések előzetes ismerete és a leletek megfelelő rendszerezése lerövidítheti a felmérés idejét, így lehetővé válik már az első találkozásnál a próbakezelés elvégzése. Itt lehetőség nyílik arra, hogy a páciens megtapasztalja  a terápia hatását, és reakciójának megfelelően eldöntsük a javasolt kezelések további menetét. Ha szükségesnek látjuk hőtérképes felvétel is készül betegeinkről, melynek kiadása 8000 Forintba, bármilyen más, pácienseink által kért plussz adminisztráció 2000 Forintba kerül.

A diagnosztika időtartama 20-25 perc, díja  18 000 Forint .

Kérjük Önöket, hogy a megbeszélt időpont előtt legalább 10 perccel érkezzenek, mert a gördülékenyebb ügyintézés érdekében megkérjük egy kezelési lap kitöltésére, amelyen szereplő adatokat a számítógépen rögzítjük és hozzá csatoljuk az általunk készített fényképét is.

Az első beteget rendelési idő megkezdése előtt 10 perccel áll módunkban fogadni, megértésüket előre köszönjük.

 Az alábbi egészségpéztárakkal állunk kapcsolatban: Dimenzió, K&H Medicina, MKB, Életút, Honvéd, Tempó, OTP, Patika, Allianz, Aranykor, Újpillér, Generali

Pszichiátriai kezelés alatt álló, tumoros, Hepatitis B, C, D, HIV-fertőzött beteg kezelését nem vállaljuk.

 

A RENDELŐ HÁZIRENDJE

Kedves Pácienseink, a gördülékeny kezelés érdekében, kérjük figyelmesen olvassák el a klinika házi szabályait, amelynek betartása segíti a  munkánkat.

 

ÁLTALÁNOS

A higiénia megőrzése érdekében a rendelőben a vendégpapucs használata  kötelező. A zavartalan kezeléshez csendet kérünk, mobiltelefonját  legyen kedves lenémítani. Arcképes fényképet készítünk minden Páciensről, amely kizárólag a személyes adatlapon szerepel. A klinika várójában térfigyelő kamera-rendszer gondoskodik a biztonságról. A rendelőben őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.


IDŐPONT EGYEZTETÉS

A kezelés előzetes személyes vagy telefonos időpont egyeztetés alapján vehető igénybe. A megbeszélt időpont lemondását csak előző nap 12:00-ig tudjuk elfogadni, ellenkező esetben a kezelés ára felszámolásra kerül. Legfeljebb 15 perces késést áll módunkban elfogadni, hogy a kezelést befejezhessük a következő beteg érkezéséig.

Az esetleges telefonszàm miatti helyszín felcserélés esetén (például: Budapest helyett Sopron)  felelősséget vállalni nem tudunk, mindenkori ÁSZF értelmében a diagnosztikus költséget kiszámlázzuk.


A KEZELÉSRŐL

A kezelés várható időtartama 20-25 perc. A terápia  zavartalanság miatt csak egy kísérő tartózkodhat bent a váróban. Kezelés közben, a rendelőben csak mozgáskorlátozottak és a kisgyermek mellett lehet egy kísérő.

 

Együttműködésüket megköszönve,

a Kovalenko Klinika dolgozói.


Aktuális

Aktuális

Csatlakozzon, legyen naprakész!

Copyright 2018, Kovalenko Klinika