Sparkle up
Your life!
1126 Budapest,
Királyhágó utca 2.
+36-20 3788-799
info@kovalenkoklinika.hu
9400 Sopron,
Deákkúti út 16.
+36-70 9446-565
sopron@kovalenkoklinika.hu

A rendelő házirendje

Dr. Kovalenko Marinával telefonos konzultációs lehetőségük nap közben nincsen, asszisztensünknél természetesen hagyhat üzenetet, minden kérdésére emailben készségesen válaszolunk.

Ha ennél személyesebb kérdése van, kérem egyeztessen konzultációs időpontot az ismert tiszteletíj ellenében.


 

Kedves Pácienseink, a gördülékeny kezelés érdekében, kérjük figyelmesen olvassák el a klinika házi szabályait, amelyek betartása segíti a  munkánkat.

 

Általános

A higiénia megőrzése érdekében a rendelőben a vendégpapucs használata  kötelező. A zavartalan kezeléshez csendet kérünk,  mobiltelefonját  legyen kedves lenémítani. Arcképes fényképet készítünk minden Páciensről, amely kizárólag a személyes adatlapon szerepel. A KovalenkoKlinika várójában térfigyelő kamera-rendszer  gondoskodik a biztonságról. A rendelőben őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 

Időpont egyeztetés

A kezelés előzetes személyes vagy telefonos időpont egyeztetés alapján vehető igénybe. A megbeszélt időpont lemondását csak előző nap 12:00-ig áll módunkban elfogadni, ellenkező esetben a kezelés teljese árát. Legfeljebb 15 perces késést áll módunkban elfogadni, hogy a kezelést befejezhessük a következő beteg érkezéséig.

 

A kezelésről

A kezelés várható  időtartama 20-25 perc. A terápia  zavartalanság miatt csak egy kísérő tartózkodhat bent a váróban. Kezelés közben, a rendelőben csak mozgáskorlátozottak és a kisgyermek mellett lehet egy kísérő.

Együttműködésüket megköszönve,  a Kovalenko®Klinika dolgozói.


Aktuális

Aktuális

Csatlakozzon, legyen naprakész!

Copyright 2018, Kovalenko Klinika